Prijatelj DELFINO party centra
O nama
Kontakt
Lokacija
Rezervacije
Rođendani
Časopis
Sve što niste znali
Delfino događanja
Newsletter
Za roditelje
Igrajmo se zajedno
Cool delfino party
Knjiga utisaka i uspomena
Postavi u favorite
Postavi stranicu kao početnu
 
 

Kada smo 12. rujna 2002. godine otvorili Delfino party centar na zagrebačkoj Trešnjevci u Nehajskoj ulici br.10 željeli smo postati nezaobilazno mjesto svake "male"rođendanske proslave. Na više od 100 m2 čeka Vas čarobni dječji svijet.Naš cilj je sretno djetinjstvo i podsjećanje na to koliko su rođendani važan dio odrastanja. Delfino pary centar razvijaja toleranciju, slobobodno i neovisno mišljenje, humanost te pravo na različitost.

Specijalizirani smo za dječje rođendane i proslave svih oblika. Nemojte dopustiti da rođendanska proslava Vašeg mališana završi bez DELFINO TIMA.Organiziramo i zatvorene zabave za djecu i roditelje povodom značajnijih obljetnica ili važnijih datuma. Neka i Vaš klinac osjeti razliku, a roditeljima ostavljamo da prosude o odnosu kvalitete i cijene. 

DELFINO PARTY CENTAR je mjesto na kojem uvijek dobijete više.....više svega, smijeha, igre, radosti i ono nešto po čemu smo drugačiji i orginalni. To je naš cilj, a put do njega prepun je dječje sreće. Neka i Vaše dijete korača tim putem - dajte mu priliku !

 Pozdravlja Vas DELFINO TIM

ako želiš biti dio DELFINO TIMA klikni na naš znak
      ako imaš prijedlog suradnje klikni na naš znak

DELFIN d.o.o.

Zaprešić, Vladimira Novaka 42

OIB 23524051453

PJ. 2. Dječja igraonica DELFINO

Zagreb, Nehajska 10

tel. 385 (1) 30 17 463